Om Mig Blog Silje Marie Digital

Jeg startede min blog og digitale assistance sådan rigtigt her i januar 2019, så jeg kunne hjælpe små virksomheder/webshops med min passion indenfor digital markedsføring ved hjælp af min tekniske viden, copywriting- og SoMe skills.

Jeg hjælper mindre virksomhedsejere, coaches og livsstils webshops med diverse digitale opgaver, som de ikke selv har tid eller overskud til at eksekvere på i hverdagen.

Udover min uddannelse i Cand.it i Oplevelsesdesign, Kommunikation og kursus i Digital Markedsføring – har jeg sideløbende oparbejdet mine skills indenfor digital markedsføring gennem flere års erfaring fra bl.a. min egen webshop, samt tilbage fra mit job hos Coolshop og andre mindre start ups.

Jeg har i mange år elsket alt omkring, hvad der rører sig indenfor online marketing og sociale medier – samtidig har jeg også været optaget af iværksætteri, forretning, at skabe gode bruger-oplevelser og karriere-udvikling.

giphy

Jeg forsøger at bruge al min tid på at dygtiggøre mig mest indenfor det skrevne ord – som tekstformidler. Hvorfor mit primære fokus og passion inden for online markedsføring også er content marketing eller indholdsmarkedsføring på dansk ;-).

For nyligt er jeg også begyndt at øve mig på kodning af html/css som er begyndt at fange mig 🙂

Igennem denne blog vil jeg bl.a. øve mig på at blive endnu bedre til at skrive gode tekster og skabe digitalt content.

Ikke mindst vil jeg hjælpe dig med tips til, hvor du kan tage fat om din online markedsføring og forbedre dine social media kanaler.

Jeg deler det, jeg synes er vigtigt at have fokus på for dig, der gerne vil være mere synlig med din online tilstedeværelse, samt mine bedste anbefalinger til dig og din business.

Jeg kan hjælpe dig med din online branding

Jeg har altid den gode online oplevelse in mente for brugeren – med en omni-channel tilgang til at arbejde strategisk med online markedsføring, som kun vil gøre din forretning endnu stærkere, styrke dit brand og ikke mindst skabe en skarpere kommunikation og forbindelse til dine kunder.

Der findes mange online discipliner og forskellige sociale medier i dag, som du skal kunne mestre for at markedsføre dig digitalt med succes. 

Men, hvor skal du egentlig starte, hvad skal du prioritere, og hvordan får du koordineret og holdt fokus for at nå dit mål med din online markedsføring?

Ovenikøbet, vil du måske egentlig helst slippe for at udføre denne opgave? 

Så er jeg her netop for at hjælpe dig.

Det er nemlig noget af det, som jeg nyder – eller nej, faktisk ELSKER at bruge min tid på at hjælpe forskellige selvstændige med – b2b såvel som b2c 🙂

Siden 2013 har jeg arbejdet med online markedsføring, hvilket har bragt gode oplevelser og erfaringer med sig, hvor jeg har overkommet en masse af de online marketing udfordringer, som du sandsynligvis sidder med.

Det har styrket min brede viden og indsigt i online markedsføring og mit online arbejde i dag.

Jeg har løbende udvidet mit netværk med en masse spændende mennesker og samarbejde med forskellige dygtige kollegaer/samarbejdspartnere, der har lært mig utrolig meget. 

Mit brede og professionelle digitale netværk kan jeg altid kan trække på efter behov, som også kan komme dig og din online forretning til gode 🙂 

Om enten det er social media management, producere indhold til dit website, blog eller sociale medier, skrive copy til nyhedsbreve eller planlægge opslag til Instagram – så kan jeg hjælpe dig.

Ved, at du outsourcer disse tidsrøvende opgaver, vil du ikke bare få tilbage, det du mest har behov for nemlig TID – men du kan også stole på, at din online tilstedeværelse vil blive varetaget professionelt.

Og du ved, hvad det betyder .. mere tid og overskud til at drive og vækste din forretning med de opgaver, du er bedst til.

Ikke mindst – så håber jeg at denne blog, vil hjælpe dig et skridt på vejen med din content marketing, sociale medier og online markedsføring.

Alt det bedste.

– Silje

Jeg er altid åben for sparring og nye mulige samarbejder.

Skriv endelig en besked til mig og jeg vil forsøge hjælpe, rådgive eller guide dig på bedste vis.

Udfyld blot formularen herunder:

13 + 6 =

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.