Facebook Annoncering - Kom nemt i gang med denne guide

Opdag hvor nemt det er at komme i gang med annoncering på Facebook .. allerede fra i dag!

HENT GUIDEN

Her er den ENESTE guide, du behøver – for nemt at komme i gang med at annoncere på Facebook og få flere kunder i din forretning … Start allerede i dag!

[Selv hvis du er teknik-forskrækket eller bare ønsker en trin-for-trin guide til at oprette dig, så kan du nemt komme i gang med denne guide] 

Du kan være i gang med din første kampagne på Facebook lige om et øjeblik.

Hvad du lærer i guiden...

Følg blot trinene i guiden. 

Har du spørgsmål til opsætningen, er du velkommen til at stille dem i mine Facebookgruppe – “Facebook annoncering for begyndere”

Udfyld blot din oplysninger herunder og guiden lander straks i din indboks.

(Samtidig tilmeldes du nyhedsbrevet, hvor du vil modtage tips, tricks og brugbart indhold til at få kvalificerede leads i din forretning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.)

Mød mig – Silje Storgaard…

Hej – Silje her! Jeg er Online Marketing Konsulent og har specialiseret mig i Facebook annoncering, hvor jeg hver måned bruger over 100.000 kr. på Facebook og skaber kvalificerede og hundredvis af leads på tværs af konti for forskellige danske virksomheder.

I de sidste 6 år har jeg hjulpet alt fra coaches, klinikker til online kursus-skabere, behandlere og konsulenter mm. med at tiltrække flere kunder og leads, der kan vækste deres forretning via sociale medier og annoncering og medvirke til at skabe det selvstændige liv de drømmer om.

Jeg guider dig gennem, hvordan du hurtigt kommer i gang med annoncering, som er værktøjet, der kan hjælpe dig mod flere kunder og leads i din forretning allerede fra i dag… og uden for meget teknik-bøvl!

Guiden koster 0 kroner for dig at downloade…

Mig rund 1080x1080px

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.