STOP MED BOOST-KNAPPEN OG START MED AT SÆLGE

Hej Female Biz (Coach) Owner og Kursusskabere

Forestil dig hvis du fik de leads og salg ind på autopilot som du ønsker og aldrig igen behøver at spilde dine penge på markedsføring, der ikke virker…


Vil du vide hvad bureauerne og “guruerne” gør? Annoncer, der faktisk virker i stedet for at trykke på “Boost”-knappen hist og her?


Også selvom du er begynder og har et lille budget…


Det er super simpelt, når først du lærer hvordan.


Jeg viser dig præcis, hvorfor du ikke skal bruge boost-knappen og hvad du skal gøre i stedet, så du får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.


Få hurtigt svaret på hvad problemet med boost er og hvordan du optimerer din markedsføring fra i dag. Hent guiden her


*Du tilmeldes samtidig med mailliste*

Jeg vil aldrig sende dig spam. Hammer halshug!

Mød mig - Silje Storgaard...

Hej – Silje her! Jeg er Online Marketing Konsulent og har specialiseret mig i Facebook annoncering, hvor jeg hver måned bruger over 100.000 kr. på Facebook og skaber kvalificerede og hundredvis af leads på tværs af konti for forskellige danske virksomheder.


I de sidste 6 år har jeg hjulpet alt fra coaches, klinikker til online kursus-skabere, behandlere og konsulenter mm. med at tiltrække flere kunder og leads, der kan vækste deres forretning via sociale medier og annoncering og medvirke til at skabe det selvstændige liv de drømmer om.

Jeg guider dig gennem, hvordan du hurtigt kommer i gang med annoncering, som er værktøjet, der kan hjælpe dig mod flere kunder og leads i din forretning allerede fra i dag… og uden for meget teknik-bøvl!

Guiden koster 0 kroner for dig at downloade…

Mig rund 1080x1080px

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.