Brug for hjælp?

Lær hvordan du får en 100% køreklar Business Manager og en korrekt opsat og sikret annoncekonto med kun få simple steps

Vigtigt:

Uden den rigtige opsætning, kan du ikke annoncere

Og begynde at få de leads og salg, du drømmer om.

 

pngwing.com 1 copy

Ofte bliver jeg spurgt om jeg kan hjælpe med en begrænset eller deaktiveret annoncekonto

Safety First!

Faktisk handler det om at din kontos indstillinger ikke er sat op korrekt i Facebooks™️ backend.

Alt for mange har ikke styr på sikkerheden på sin konto både privat profil, Business Manager og Instagram hvilket ofte resulterer i en rigtig dårlig oplevelse inden, du overhovedet er gået i gang 🤯

Det synes jeg er drøn-ærgerligt!

Når du først ved, hvordan det virker..​

.. stopper du med at tro på myterne omkring Facebook™️ Annoncer.

Myter som:

Det virker (jo) ikke for mig (DET ER IKKE RIGTIGT)

Teknikken er kompliceret og alt for svært (DET BEHØVER DET IKKE AT VÆRE)

Annoncering er kun virksomheder med store budgetter (IKKE SANDT)

Alle disse 3 myter signalerer opgivelse på annoncering, i stedet for at se det som god investering i din forretning og omsætning

Problemet med en ikke korrekt opsat konto 🤯 Driller teknikken? 👇

Hvis din Business Manager ikke er opsat korrekt går det udover sikkerheden og kan resultere i at din annoncekonto begrænses eller lukkes. Rigtig mange selvstændige jeg møder har ikke styr på denne del, når de begynder at annoncere.

Det er ofte overset, men mindre steps inden du starter din kampagne - sikre dig fra start så du ikke løber ind i en lukket eller hacket konto senere!

Derfor har jeg sammensat dette step for step online kursus, der viser dig, hvordan du opretter alt korrekt fra start og får opsat dig til at køre rigtige annoncer fra 0 til 100% køreklar - Så du derefter kan komme i gang med at få leads og salg fra din annoncering. 🎉

AT1A7021

Løsningen er så simpel, men det kan være enormt svært at finde rundt i Business Manageren, som ændrer sig konstant!

Hvis du er landet her, så betyder det, at du den type person, der vil rykke hurtigt og få tingene gjort korrekt fra start. Og gæt engang, det er jeg også. Det er derfor mine kunder nyder at arbejde sammen med mig. Vi er sammen om teknikken og din succes er det ultimative mål!

Modsat andre kurser, der tilbyder en masse FLUFF og ekstra ting, du ikke har brug for, så er denne step for step træning skabt ud fra det, absolutte minimum, du har brug for fra start.

Så jeg har taget den præcis samme proces, som jeg tager alle mine annoncekunder igennem og kogt det ned til et mini tutorial kursus, der dækker hvert step i processen. Det er ligesom at have mig, lige ved din side mens du går igennem, det hele klik for klik.

TEKNIKTJEK

Denne step for step kursus hjælper dig ved at sikre at dine indstillinger er up-to-date og at din konto er 100% køreklar til at konvertere til leads og salg!

Det er SANDT – hemmeligheden ligger i INDSTILLINGERNE!

Tech Tjek skaerm1

Kurset inkluderer

Du kommer til at elske disse:

Video tutorials

Du får øjeblikkelig livstidsadgang til det fulde bibliotek med teknik-videoer. Alle designet til hurtigt og nemt at hjælpe med at få din annoncekonto og Business Manager opsat korrekt. Og hvis der senere er opdateringer til processen, får du også dem med!

Lær processen

Ved at opsætte alt selv, ved du præcis hvad din annoncekonto har brug for, og du har fuld kontrol over hvad der sker på din konto. Dette kursus sætter dig nemlig i fører sædet nu og fremadrettet!

Tutorial skabeloner

Træt af at se videoer? Intet problem! De fleste lektioner har enten skærmbilleder og tekst-forklaringer eller guides, så kan du lære på den måde, der virker bedst for dig i dit eget tempo! 

You Can Do it!

Efter mine kunder har fået opsat deres konto 100% korrekt kører deres konto som smurt! Jeg lover dig, at annonceadministratoren behøver ikke at være kompliceret. Du skal bare have alt opsat korrekt fra start.

Helt seriøst, det er meget nemmere end du tror!

Fortæl mig om dette lyder som dig: Du har et fantastisk produkt eller service og det ENESTE, der holder dig tilbage er teknikken med at få din annoncekonto sat op, så du kan gå i gang med at køre rigtige annoncer.

For kun 227 kr, kan du være oppe og køre inden weekenden!

Når det kommer til Facebook™️ og Instagram™️ annoncer, så er den største kæphest teknikken i backenden. Kurset her tager presset væk. Bare log in og du bliver taget igennem hele set uppet klik for klik.

TinaMarie 1 Tina Marie Nielsen

“Jeg vidste ikke særlig meget omkring teknisk opsætning, Facebook annoncer og Business manageren, før jeg tog kurset. Jeg havde hørt, at det var vigtigt at sætte det hele rigtigt op, så jeg turde ikke gøre det på egen hånd, selv om jeg er ok god til teknik. Nu hvor jeg har taget kurset, føles det godt at vide, at det hele er sat rigtigt op, så jeg kan begynde at annoncere på Facebook.


Mine største Aha-oplevelser ved Teknik-Tjek kurset var, at fordi jeg blev guidet hele vejen og kunne tage kurset skridt for skridt i mit eget tempo, så var det ikke så svært, som jeg havde troet. Samt at Facebook har opsat mange regler, der skal overholdes, som jeg ikke vidste på forhånd.

Hvis jeg havde opsat det hele på egen hånd, så var der helt sikkert nogle af de vigtige trin, som jeg ikke havde fulgt. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi det virker uoverskueligt at gennemskue på egen hånd.

Jeg føler mig rolig nu i forhold til at skulle i gang med at annoncere, fordi jeg ved, at det hele er opsat korrekt. Jeg har prøvet at få min konto begrænset, hvilket har afholdt mig fra at starte forfra, fordi jeg var bange for at gøre noget forkert.”
– TinaMarie, www.lydhealing-tinamarie.dk

Teknik Tjek Kurset inden annoncer til Flere Leads og Salg

Har du brug for hjælp her-og-nu, men har ikke budgettet til min 1:1 hjælp? Nyd det næstbedste med min step for step Teknik-Tjek - Se mit kursus! Jeg guider dig hvert step på vejen.

Tænk, hvis nu:

Tech Tjek skaerm1

at din annoncekonto endelig var opsat 100% korrekt

du endelig kunne navigere rundt i din Business Manager uden at føle dig overvældet

du ikke behøvede at prøve finde ud af alt alene

du vidste hvordan du opsætter din pixel og får dit domæne verificeret

du kunne få alt klaret på .. kun 1 time!

Dette teknik-tjek mini kursus er resultatet af 1000vis af timer brugt på at forstå Facebooks™️ Annonceadministrator.

Men, det vil kun tage dig blot 1 time at implementere. Og det bedste er, at jeg tager dig igennem det hele step for step. Til færdig opsat og 100% køreklar annoncekonto 🚀🎉

Og hvem lærer du af ?

Mig! Jeg er Silje Storgaard

Facebook™️ Annonce Advisor, Business Mentor og Mompreneur

Jeg forstår dig! Jeg har været, hvor du er nu og ikke kunne finde hoved eller hale i Business Manageren. At klikke rundt på alle knapperne og prøve at finde ud af alt selv. Jeg er sikker på, at du sidder og kender følelsen lige nu.

Der findes masser af kurser derude, men de fleste er dyre, fordi der er inkluderet et kæmpe bibliotek med alt om Facebook annoncer. Hvis du er som de fleste, jeg arbejder med, så vil du bare vide hvordan din konto er 100% sikker og opsat korrekt, så du kan starte med at køre rigtige annoncer her og nu, skåret ind til benet og uden alt det andet fluff. Det er det, kurset her handler om. Få din konto 100% på plads, så du kan starte med at tjene penge øjeblikkeligt!

Fra at starte med at bruge 750 kr månedligt til over 550.000 kr på annoncer, der har genereret over 1000vis af leads gennemtiden..

Jeg har set på førstehånd hvordan online markedsføring (når det gøres rigtigt) kan transformere en virksomhed og sætte fut under hjulene!

Når folk har spurgt mig om, jeg kunne finde ud af det tekniske bagom Facebook™️ Business Manager, har jeg altid stolt kunne svare, at jeg har fikset alting selv.

Det var der, jeg startede med at hjælpe andre små solo-selvstændige med deres konti og annoncer.

Og nu, kan du lære det samme!

Men, på blot 1 time for at implementere det samme hos dig. Du logger blot ind og følger step for step. Det bliver ikke nemmere end det.

AT1A6403
Tech Tjek skaerm1

Du kan få øjeblikkelig adgang I DAG + du får de her ekstra bonusser…

Livstidsadgang til kurset, så du kan se det når end du vil (værdi 3200,-)

+11 små video tutorials, der viser dig hvordan du opsætter din konto 100% korrekt (værdi 1999,-)

Follow-along screenshots og simple tekstvejledninger (værdi 499,-)

BONUS 1: Musthave guide til din kontos sikkerhed, så du UNDGÅR hacking og deaktivering af din konto (værdi 1599,-)

BONUS 2: 30 Annonce Strategi-ideer (værdi 1299,-)

BONUS 3: Start Tjekliste til hurtigt at komme i gang (værdi 499,-)

Ekstra: Link og guide til hvordan du kontakter Facebook™️ Support (værdi 1999,-)

SAMLET VÆRDI: 10.595,-

Din pris: KUN 227,-

TEKNIK-TJEK kurset viser dig hvordan du sørger for at dine Indstillinger er opsat korrekt så din konto er 100% køreklar til annoncering + leads og salg!

Lad os få dig i gang!

Få øjeblikkelig adgang til Teknik-Tjek, så du kan komme i gang med at annoncere med det samme. Få indstillingerne 100% på plads, så du kan starte med at tjene penge med Facebook™️ og Instagram™️ annoncer igen!

Jeg er klar til at få min Annoncekonto opsat 100% Korrekt

5

Har du stadig spørgsmål?

Nej, det hele er pakket og klart til dig, når du køber kurset. Du følger blot de forskellige lektioner step for step, derefter står du med en 100% køreklar annoncekonto. 

Overvejer du kurset, men er i tvivl om det er for dig? Eller har du andre spørgsmål inden dit køb? Så send mig en besked på chatten her på siden eller en mail på kontakt@siljestorgaard.com så svarer jeg tilbage på dit spørgsmål hurtigst muligt. 

Kurset her et begynder kursus INDEN du går i gang med at annoncere. Al basis opsætning, der skal på plads inden du overhovedet opretter din første kampagne. Der er dog et par tips i sidste lektion til næste skridt. 

Kurset indeholde videoer med alt om hvordan du opretter dig, tilføjer din Facebookside, Instagramkonto og opretter en annoncekonto, til hvordan du verificerer dit domæne, opretter pixel og en musthave guide til sikkerhed på din konto, så du UNDGÅR hacking og deaktivering. + hvordan du kontakter Facebooks support. 

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.