Mandags anbefalinger

Hej alle!

Jeg vil lige komme med en lille podcast anbefaling på denne kolde mandag til jer, der søger mere overskud og energi i hverdagen.

Jeg lytter ofte til forskellige podcasts på vej til og fra arbejde, og det har jeg egentlig gjort i snart 1 års tid nu. Primært indenfor marketing-genren.

I takt med at podcasts er blevet mere og mere populært, er der faktisk en del gode danske imellem efterhånden, som jeg nyder at lytte til. Det giver mig en masse ny viden og inspiration, som jeg ikke ville ha’ fundet andre steder. Jeg kan derfor kun anbefale dig at finde dine egne favoritter 🙂

 

Mandags podcast anbefaling

I morges lyttede jeg til podcasten “Mindcast” med Niels Vium – en episode med Christian Stadil, der fortæller om hvordan han får overskud og energi i hans hverdag.

Christian Stadil fortæller i podcasten om sit forhold til meditation og mindfullness blandt andet, hvilket også er noget jeg selv bruger i ny og næ, hvis jeg føler mig en smule stresset eller energiforladt.

Herudover nævner han, at han benytter sig af at faste. Og, det har han faktisk gjort i mange år, der blandt andet giver ham flere kalorier på kontoen om ugen, en skarpere hjerne og mere energi.

Dét synes jeg lyder super interessant, da jeg altid har tænkt at faste da ikke på nogen kan være sundt?! Men, efter jeg hørte Christian Stadils oplevelse af effekten af fasting, overvejer jeg om det noget jeg skal prøve af. Måske bare 1 dag om ugen til en start? I så fald skal jeg nok fortælle jer om forløbet.

Christian anbefaler, at man for eksempel faster fra frokost til frokost, da det er knap så slemt, da du jo så sover halvdelen af tiden. Det lyder da til at overkomme? Eller … 😉

Jeg vil meget gerne høre, hvis det er nogen af jer der har erfaring med at faste, og hvilken effekt det har haft på hjerne/krop?

Du kan lytte til podcast episoden her med Niels Vium og Christian Stadil.

Da jeg alligevel lytter til forskellige podcasts, tænker jeg, at jeg vil anbefale et par stykker til jer og dele nogle af de episoder, jeg finder mest interessante.

Rigtig god aften.

Kh. Silje

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.