Hej til alle der kigger forbi!

Jeg tænkte, jeg lige ville lave et lille indlæg, der fortæller lidt om mig og hvem jeg er som person, derfor har jeg spurgt mig selv om 10 spørgsmål, som har været ret sjove at svare på 🙂

Læs blandt andet mit svar på hvem der inspirerer mig, hvor jeg gerne vil være lige nu og min vision for 2018.

Lær mig at kende her

#1 – Hvad er min vision for året?

Min vision for 2018 er blandt andet at blive dygtig(ere) til at skrive online – Som også er én af grundende til, jeg har startet denne blog. Derfor vil jeg øve mig på at blive god til at skrive både kortere og lidt længere tekster indenfor forskellige emner, da der kan være stor forskel på hvilken slags tekst, der skal formuleres alt efter, hvilket emne man skriver om. Herudover vil jeg gerne læse nogle bøger om tekstformidling og noget mere skønlitteratur, der kan udvide mit ordforråd 😉

 

#2 – Hvad er mit mål for næste uge?

Mit mål for næste uge må være at komme i gang med min træning igen! Jeg har simpelthen været alt for sløv og doven, hvad angår at komme i fitness.

For mig har januar måned og starten af året lige den modsatte effekt end så mange andre har, med at træne lige efter jul og nytår, hvor det stille og roligt bliver mindre og mindre. Så jeg håber, at når vejret vender til lidt mere sol at jeg får min energi igen, og jeg kommer ind i en god træningsrytme 😉

Jeg har endda haft tilknyttet en personlig træning i november-december, da jeg slet ikke havde motivationen til at komme afsted. Det hjalp en del, og vil jeg gerne fortælle lidt om senere i andet indlæg.

 

#3 – Hvor kommer jeg fra?

Jeg er halvt norsk, og har boet 3 år i Norge, i en mindre by der hedder Horten. Oprindeligt er jeg fra en lille by udenfor Aalborg, der hedder Nibe. Men, jeg har boet i Aalborg i de sidste snart 9 år :).

 

#4 – 3 ting der beskriver mig

3 ting der beskriver mig, er utrolig svært, da jeg virkelig er dårlig til at beskrive mig selv. Men, om mig selv, vil jeg sige, jeg er et utrolig åbent og nysgerrigt menneske, jeg er god til at lytte og ønsker altid det bedste for folk omkring mig 🙂

 

#5 – Hvor er min drømmeferie?

Jeg har mange destinationer, jeg gerne vil besøge og opleve, da jeg ikke har været vildt meget ude og rejse i mit liv. Men, min drømmedestination lige nu, må være Dubai, da jeg synes det ser utrolig lækkert ud og ser ud til at være en fascinerende by.

 

#6 – Èn af mine styrker er..

Èn af mine største styrker må være min nysgerrighed. Den har nok bragt mig hen, der hvor jeg er nu og har været årsagen til mit brede netværk og den viden jeg bisidder. Så når jeg først interesser mig for et emne eller en sag, går jeg ALL IN, og jeg må bare vide alt, jeg kan finde omkring det.

 

#7 – Hvem inspirerer mig og hvorfor?

Der er utrolig mange, der inspirerer mig hele tiden – specielt med at få ny viden til mit arbejde, men også indenfor mange andre områder jeg interesserer mig for. Men, hvis jeg skal nævne nogen indenfor det seneste årstid der har inspireret mig, må det nok være Halfdan Timm og Emil Kristensen, Gary Vaynerchuck og Whitney Simmons.

Halfdan og Emil’s podcast “Marketing Brief” har jeg lyttet til næsten hver dag i hele 2017, hvor jeg har fået enorm brugbar og god viden, som jeg direkte kan anvende i mit arbejde.

Gary Vaynerchuck opdagede jeg ved et tilfælde, og hans videoer kan man kun blive inspireret af hvis man interesserer sig for forretning, iværksætteri og selvbevidsthed 🙂

Whitney Simmons har jeg fulgt et par år gennem YouTube, da hun laver nogle vildt gode YouTube-videoer, hvor hun viser hendes træningsøvelser og kommer med hendes egen personlige råd til træning, kost og fitness generelt. Også er hun meget motiverende for mig, når det er lidt svært at slæbe sig selv ned i fitness 🙂

 

#8 – Hvilken sang har jeg på hjernen for tiden?

Lige nu hører jeg næsten hverdag “Slap af” med Fouli og “Malibu” med Skinz. Jeg har virkelig fået begge sange på hjernen! De får mig begge i godt humør og til at slappe af 🙂

 

#9 – Min favorit tv-serie for tiden?

Black Mirror! Jeg har liget opdaget serien på Netflix, jeg skal helt sikkert have set nogle flere episoder snart. Jeg synes det er en fed serie, der handler om de ting, der kan ske i fremtiden med digitale teknologier. Den sætter tingene lidt i perspektiv.

 

#10 – Hvor vil jeg gerne være lige nu?

Lige nu vil jeg utrolig gerne til et varmt land! Jeg drømmer virkelig om varme, en flot strand og gode drinks, hvor jeg kan ligge og læse alle de bøger, jeg gerne skulle nå i løbet af 2018 😉

 

Tusind tak fordi du læste med.

Spørg endelig, hvis der er andet I gerne vil vide om mig.

Kh. Silje ❤️

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.