Lige nu drømmer jeg mig langt langt væk til sol og varme! Der går nærmest ikke en dag for tiden uden, at jeg tænker på, hvor jeg gerne vil rejse hen til sommer og hvilken rejsedestination jeg skal vælge. Man kan jo næsten ikke andet i det her grå og alt for triste vejr for tiden, vel? …

Jeg vil utrolig gerne ud og rejse meget mere, end jeg har gjort. Jeg har ikke rejst vildt meget i mit liv i forhold til mange andre. Så nu må jeg i gang og ud og opleve verdenen på egen hånd og tage én rejsedestination af gangen 🙂

Jeg har længe gerne vil til Dubai og opleve noget helt andet og en hel anden kultur end i Danmark. En luksusrejse med en lækker strand og pool og bare nyde kolde drikkevarer og god spicy mad! Det vil slet ikke være dårligt.

Spanien er en anden drømme rejsedestination for mig. Tro det eller ej – Så har jeg faktisk aldrig været i Spanien før. Det er simpelthen bare for dårligt, synes jeg! Jeg kunne godt forestille mig, det er der turen går til i min sommerferie i år. Så kan jeg forhåbentlig nyde noget god tapas, hvidvin og Sangria 😉

Herudover vil jeg gerne til Zanzibar, Thailand, Bali, Kroatien og lignende 😉

Næste tur går til Hamborg med min gode veninde efter påsken på shoppe-tur, der har været planlagt længe, og det glæder jeg mig helt vildt til! 🙂

Men denne sommer bliver rejsedestinationen nok ikke et sted særligt langt væk – Jeg er nemlig ikke fan af alt for lange flyveture, da jeg ikke er så god til at sidde stille alt for længe af gangen, haha. Det begrænser selvfølgelig også, hvor jeg ender henne 🙂

Jeg har fundet lidt lækre feriebilleder herunder, så vi kan drømme os væk til lidt sol og varme.

Hvis I kan anbefale nogle gode rejsedestinationer eller uopdagede perler, må I endelig gerne kommentere med jeres erfaringer <3

Rigtig god onsdag aften.

Kram Silje

vicko mozara 324955 unsplash

stil 243541 unsplash

raining huang 31298 unsplash

yee yek 494137 unsplash

pineapple supply co 120785 unsplash

Tak for din tilmelding

Guiden lander i din indbakke lige straks :-) Hold også øje med spam-indbakken.